Etos - Home Page Timocka krajina na Internetu
Etos diskusioni forum
Home | Lični podaci | Registracija | Nove poruke | Članovi | Pretraga | Pomoć
 Sve grupe tema
 Registraciona pravila
Registraciona pravila i uslovi korišćenja WEB strana "Etos diskusioni forum"

Ako se slažete s uslovima i pravilima korišćenja Etos diskusionog foruma, iznetim u ovom tekstu, pritisnite dugme "Slažem se", na dnu strane. U suprotnom pritisnite dugme "Odustajem".

Pravila
o registraciji i uslovima koriščenja Etos diskusionog foruma

  1. Sve usluge Etos diskusionog foruma su besplatne i svako može da učestvuje u njegovom radu.

  2. Da bi ste učestvovali u radu Etos diskusionog foruma neophodno je da obezbedite korisničko ime, lozinku i e-mail adresu. Takođe je neophodno da u Vašem browser-u bude dozvoljena opcija Cookies, koja omogućava čuvanje podataka o Vama i prilagođavanje stranica Foruma vašim zahtevima.

  3. Lične podatke date o sebi i lozinku možete naknadno menjati, izuzev korisničkog imena, koje je stalno.

  4. Na Forumu nije dozvoljeno vređanje drugih članova, iznošenje neistina, ispoljavanje nacionalne, rasne, verske i svake druge netrpeljivosti i mržnje, pretnji, kao i svako drugo ponašanje koje nije u skladu s civilizacijskim normama i u suprotnosti je s javnim moralom i zakonom.

  5. Administratori i moderatori foruma nisu odgovorni za pojedinačno delovanje bilo kog korisnika sistema, kao i za proveru tačnosti pojedinih informacija. Ovlašćeni su da modifikuju ili uklone sve sadržaje koji su u suprotnostima s ovim Pravilima.

Ako prihvatate ova Pravila i uslove pod kojima možete koristiti WEB strane "Etos diskusioni forum" kliknite ispod dugme "Prihvatam", u suprotnom kliknite "Odustajem".Ako imate bilo koje pitanje u vezi s korišćenjem Etos diskusionog foruma
možete kontaktirati administratora na adresi: forum@mibor.rs

Etos diskusioni forum © Etos Vrh strane
Strana je generisana za 0.02 sek. Timočka krajina na Internetu